10 – 0 uitslag voor Merwestad

5 – 0

Merwestad 7 – Sorry 9

5 – 0

Afgelopen donderdag (10 Maart 2016)  zijn er heel wat punten verdiend door twee duo teams van Tafeltennisvereniging Merwestad. Zowel team 5 als team 7 hebben de wedstrijd gewonnen met 5 – 0. Een hele prestatie als je het mij vraagt! Ook zijn er 2 deelnemers geweest die beide hun 100% nog moesten verdedigen en deze hebben ze met succes behouden. Menno Tempelaar en Gerrit Zwang hebben hun 100% gehouden. Ook Theun Evers en Stefan de Jong hebben zich niet van hun slechte kant laten zien. Stefan de Jong heeft zijn (12%) nu weer flink omhoog gegooid met een 2-0 winst. Hetzelfde geld voor Theun Evers die 75% stond en nu omhoog is gegaan naar 80%.

Merwestad 7 heeft met deze overwinning weer de 1e plaats gepakt, maar het team van Lekpongers blijft ze op de hielen zitten met op dit moment een 3 punten verschil. Merwestad 5 stond momenteel laatste maar heeft zich nu weer omhoog gewerkt naar de derde plaats! Er moet alleen nog een wedstrijd uitslag ingevuld worden dus dit blijft nog spannend.

Deze wedstrijd verslagen zullen dit weekend hun eigen plek gaan krijgen op de website en zullen wekelijks worden toegevoegd. Als je nou zelf een stuk over je wedstrijd kwijt wilt dan kan je dit altijd even appen en/of mailen naar Menno Tempelaar (mennotempelaar@live.nl).

Tags:, ,