Onderlinge clubcompetitie najaar 2015 (Theo Schilthuizenbokaal)

Hallo allemaal,

Aankomende dinsdag gaat de onderlinge competitie beginnen! Het zal weer een gezellige avond worden met verrassende uitslagen. Op dit moment hebben we 19 deelnemers. Ik hoop dat ik er in de tussentijd nog één kan vinden voor een rond getal, maar dat moeten we maar zien.

Voor de niet deelnemende mensen

Op dit moment zijn er 4 tafels nodig. Dus voor de mensen die nog wel een balletje willen slaan is er eventueel nog plek voor een tafel. Je moet er dus van uitgaan dat er aankomende dinsdag 4 thuis spelende teams zijn.

De avond zal als volgt verlopen:

Als iedereen probeert om rond 19:30 aanwezig te zijn dan kunnen we de 4 tafels opzetten met de ballenvangers er tussen. Zelfde opstelling als in de competitie met 4 thuis spelende teams. Wanneer dit opgezet is en effe inslaan beginnen we met de rondes. De deelnemers worden over de 4 tafels verdeeld en zullen in dit groepje rouleren. Je speelt tegen iedereen aan die tafel. Zodra de ronde is afgelopen nemen we een pauze en daarna start ronde twee welke op precies dezelfde manier gespeeld zal worden.

Deze keer is de onderlinge competitie weer gewoon volgens de competitieregels. Wie als eerste de 11 punten heeft bereikt met 2 punten verschil wint de set. Het hangt nog van het aantal deelnemers af hoeveel sets er worden gespeeld in één match. De competitie zal gewoon 1 tegen 1 verlopen en iedereen zal tegen iedereen spelen (behalve jezelf natuurlijk).

De datums zijn:

• Dinsdag 8 December
  • Dinsdag 15 December
  • Dinsdag 22 December
  • Aangemeld hebben zich :
    1. Rob Tempelaar
    2. Ruud Bakker
    3. Menno Tempelaar
    4. Stefan de Jong
    5. Thijs de Wildt
    6. Gerrit Zwang
    7. Karel de Wal
    8. Ulrich Wijbers
    9. Salar Faraj
    10. Jaap van Herwijnen (2e niet)
    11. Tim van Steenhoven
    12. Maurice de Jager
    13. Lenny Klarenaar
    14. Theun Evers
    15. Desmond Monissen
    16. Stefan Bakker (misschien 3e niet)
    17. Irma van Herwijnen
    18. Linda van Herwijnen
    19. Ger Blaak

Afmeldingen:

• Gerard Revenich
    • Theo Schilthuizen
    • Hans van de Laars ( kan 1e en 2e avond evt. invallen)
    • Bert Verschoor (kan de 1e evt. invallen)
    • Jos van Damme
    • Leo Croes
    • Michel Hulshof
    • Wim Hovestadt
    • Kees van Alphen
    • Henk van Zuuren
    • Daniel van Gaalen

Een erg rustige en gezellige avond!

Ik heb er in ieder geval al zin in en ik hoop, jullie ook!

Tot aankomende dinsdag!

PS: Als er nog iets veranderd moet worden of je kunt toch wel mee doen of toch niet, laat het me dan a.u.b. zo snel mogelijk weten. Je kan je nog aanmelden.

Mail me :  men.tempelaar@gmail.com

Een vriendelijke groet,