Onderlinge competitie voorjaar 2016

Aankomende week is alweer de laatste week van de competitie. Voor sommige kunnen er nog wedstrijden verplaatst zijn, maar officieel is volgende week de laatste wedstrijd. Daarna hebben we allemaal een week rust om even bij te komen van de zware competitie wedstrijden die we hebben gehad.
Ik wil daarna weer de onderlinge competitie gaan organiseren. Deze bestaat uit 3 dinsdag avonden achter elkaar waarop we gezellig met elkaar wedstrijden gaan spelen en er een uiteindelijke eindstand uit komt welke met de volgende leden vergadering zal worden onthuld. Hiermee kan je een leuke beker winnen en het is vooral gewoon heel gezellig.
De datums voor de onderlinge competitie zijn:
– Dinsdag 3 mei
– Dinsdag 10 mei
– Dinsdag 17 mei
Deze dinsdagen zullen beginnen rond de klok van 19:45 en tot een uurtje of 22:00 met uitloop tot 23:00 (max). Als jullie allemaal even kunnen reageren (of tijdens de training laten weten) voor wanneer je kan mee doen en wanneer niet. Ik zal er alvast bij vermelden dat om kans te maken op een beker je alledrie de avonden mee moet spelen. Anders is het natuurlijk niet eerlijk tegen over de andere.
Kan je maar 2 of 1 avond(en) meedoen; geef het dan gewoon door. Ik rooster je gewoon voor die dagen in en dan kan je alsnog gezellig mee spelen.
War voor competitie het zal worden ben ik nog niet helemaal uit. Wat ik al wel kan zeggen is dat het een single competitie gaat worden en geen dubbel.

Tags:, ,