Over ons

Heeft u wel eens zin om lekker sportief en toch ook gezellig bezig te zijn? Om eens uw hoofd leeg te maken en lekker een sport te beoefenen en een gezellig praatje maken met verschillende mede sport genoten? Ik zal u eens verklappen dat de sport die wij beoefenen geheel zelf te bepalen is naar hoe energiek en sportief u hem invult. Daarnaast is een gezellig drankje na lekker te hebben getraind ook niet mis.

TTV Merwestad is een kleine toegankelijke vereniging met ongeveer 35 leden (18+). We zijn lid van de Nederlandse Tafeltennis Bond (NTTB) waardoor competities en toernooien kunnen worden gespeeld. Omdat niet iedereen (meteen) competitie wilt spelen, is het uiteraard ook mogelijk om alleen recreatief te komen sporten.

Voor onze vereniging is spelplezier misschien nog wel belangrijker dan puur de prestatie waardoor zowel de beginner als de verder gevorderde zich thuis zal voelen. We zitten in het complex van Sport+ en na afloop maken we gebruik van het café van Mountain Network.

Bent u benieuwd naar onze vereniging? Komt dan vrijblijvend een paar keer langs om het uit te proberen. Op dinsdag- en donderdagavond vanaf 19:30 uur in zaal 1 van Sport+ aan Maria Montessorilaan 3 te Dordrecht (3312 KJ).

U kunt ook direct contact met ons opnemen door een e-mailbericht naar info@ttvmerwestad.nl te sturen of te bellen naar 06 – 40772461

Aanmeldingsformulier TTV Merwestad

Privacy Regels TTV Merwestad