[TOERNOOI] ELAR Tafeltennistoernooi 2017

Op zaterdag 21 oktober organiseert MTTV het ELAR Tafeltennistoernooi 2017

Net als de voorgaande edities zal er worden gespeeld volgens het zgn. “Zwitsers systeem”. Dit betekent dat alle senioren in dezelfde grote poule komen te zitten en alle junioren ook. Je kunt in principe dus iedereen tegen komen. Uiteraard wordt wel rekening gehouden met de speelsterkte, maar als je goed presteert op het toernooi, krijg je vanzelf sterkere tegenstanders en dus interessantere wedstrijden. Omgekeerd als je wat minder presteert, krijg je wat zwakkere tegenstanders, zodat er toch voldoende spelplezier blijft. Met dit systeem spelen we een aantal ronden, waarbij iedereen dus evenveel moet spelen. Je bent dus nooit na een paar wedstrijden al uitgespeeld. Na deze ronden “Zwitsers” worden er per toernooiklasse nog finalewedstrijden gespeeld.

Kijk hieronder voor de uitgebreide informatie. Mee doen? Stuur een mail naar info@ttvmerwestad.nl (alleen leden Merwestad).

ELAR 2017 – Uitnodiging

Tags:, ,