Tafeltennisvereniging Merwestad

Welkom op de website van t.t.v. Merwestad. Als vereniging staan wij voor gezelligheid. Onze gymzaal ligt aan de Maria Montessorilaan te Dordrecht genaamd Sport+.

Deze website zal informatie verschaffen over onze vereniging, nieuws, evenementen, competitie wedstrijden & teams, contactgegevens en nog veel meer.

groepsfoto t.t.v. Merwestad
Gezelligheid staat bovenaan
Wat zijn de mogelijkheden?
Recreatief

Binnen onze vereniging hebben wij een grote groep leden die alleen recreatief spelen. Hierbij rouleren we met elkaar en spelen we gewoon gezellig met elkaar op de vrije tafeltennistafels. Kom een keer langs en kijk hoe je mee kan doen zonder enige ervaring.

Evenementen

Elk half jaar organiseren we binnen onze vereniging een onderlinge competitie. Deze competitie duurt ongeveer 3 weken lang en wordt meestal gespeeld op de dinsdagavond. Deze onderlinge competities zijn altijd erg gezellig en een goede manier om iedereen te leren kennen.

Competitie

Wij hebben ook leden die graag het competitieve onderdeel in de sport willen beleven. Hiervoor doen ze mee aan de NTTB competitie afdeling West. Deze competitie wordt georganiseerd door de Nederlands tafeltennisbond.

Interesse gekregen?

Heeft u interesse gekregen om lid te worden van de vereniging? Kijk in onze agenda of neem contact met ons op en kom een keer vrijblijvend langs om kennis te maken met onze vereniging.

Wat gebeurt er bij t.t.v. Merwestad

Laatste nieuws

Uitgelicht nieuwsbericht Gesloten wegens vloer renovatie Menno Tempelaar - 9 uur geleden

Er wordt momenteel gewerkt aan een vloer renovatie in onze zaal van het Sport+ complex. Helaas kunnen wij 11 en 18 augustus niet in de zaal trainen en zijn we daardoor dus ook gesloten. 25 Augustus zijn we gewoon weer geopend van 20:00 tot 22:00 uur.

Aanmelden
Wil je weer een keer langskomen om te trainen? Stuur dan in een e-mail naar secretaris@ttvmerwestad.nl dat je langs wilt komen en eventueel van hoe laat tot hoe laat. Dit i.v.m. met het corona virus om te zorgen dat er niet teveel mensen aanwezig zijn in de zaal.

Wij kunnen niet zonder jullie
Onze sponsor
Hoofdsponsor R.V. Bouw- en Timmerbedrijf
R.V. Bouw- en Timmerbedrijf

Wanneer u op zoek bent naar een aannemersbedrijf in de regio Dordrecht dan bent u bij R.V. Bouw- en Timmerbedrijf aan het juiste adres. Wij verzorgen met veel plezier een breed scala aan timmer- en bouwwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Dit doen wij het meest in de Drechtsteden. Zo hebben we in al die jaren al veel tevreden klanten geholpen in o.a. Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en omstreken.

Ga naar de website
Wilt u ons ook sponsoren? E-mail ons